Spor Bilimleri Fakültesi

2209-A Programı 2023/2. dönem çağrı sonucunda ilk kez Fakültemizin Rekreasyon Bölümünden 3 proje desteklenmeye hak kazandı.

2209-A Programı 2023/2. dönem çağrı sonucunda Rekreasyon Bölümümüzden 3 proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Desteklenmeye Hak Kazanan Projeler:

Yürütücü:Doç. Dr. Buket ÖZDEMİR IŞIK
Araştırmacı: Sümeyye ÜNLÜ (Rekreasyon Bölümü 4.sınıf öğrencimiz)
Proje Başlığı: Akçaabat Millet Bahçesindeki Tasarım Ve Donatı Elamanlarının Engelli Bireyler Açısından
Değerlendirilmesi

Yürütücü:Arş. Gör. Sabiha KAYA
Araştırmacı: Kardelen YILDIRIM (Rekreasyon Bölümü 4.sınıf öğrencimiz)
Proje Başlığı: Açık Alanlarda Uygulanan Teröpatik Rekreasyon Etkinliklerinin Özel Gereksinimli Bireylerin Fiziksel, Zihinsel ve Sosyal Gelişimleri Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi: Nitel Bir Araştırma

Yürütücü:Arş. Gör. Sabiha KAYA
Araştırmacı: Tuğba KOÇ (Rekreasyon Bölümü 3.sınıf öğrencimiz)
Proje Başlığı: Farklı Rekreasyon Eğitim Modüllerinin İçerik Perspektifinden Üniversite Öğrencilerinin Dış Mekân Öğrenme Tercihleri ve İstihdam Beklentilerinin Karşılaştırılması: Nitel Bir Çalışma

Bu başarılarından dolayı bilimin ve proje yazma yeterliliğinin gelişiminde özveri göstermiş olan yürütücü ve araştırmacılarımızı tebrik eder proje süreçlerinde başarılar dileriz.

2209-A Programı 2023/2. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat