Spor Bilimleri Fakültesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınav Kılavuzu

T.C.
TRABZON ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK
SINAVI DUYURUSU

 

Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Spor Bilimleri Fakültesi (SBF)’nin Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon lisans programlarına 2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılı için Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır.

Özel yetenek sınavı için başvuru koşulları,  kontenjan bilgileribaşvuru için gerekli belgeler, önemli tarihler, başvuru ekranı ve başvuru ekranı bilgilendirme videosu aşağıdaki bağlantılar içerisinde verilmiştir.

 

1- Adayların İnternet Üzerinden Başvuru İşlemleri / 24-31 Temmuz 2023

Uyarı: Kayıt işlemlerine başlamadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz!

Sınav başvurusu için "Kayıt Ol" butonuna tıklayıp başvuru sürecinizi tamamlayınız. Online başvurular 24-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

 

Başvurusunda Hata Olan Adayların Dikkatine: 

  • Başvurusunda hata olan adayların başvurularını güncelleyebilmeleri için 04624551513 numaralı kurumsal hattımıza WhatsAPP uygulaması üzerinden taleplerini göndermeleri önemle rica olunur.

 

Geçmiş Senelere Ait Parkur Videoları: 2022-2023 yılına ait Beceri-Koordinasyon sınavı videosunu izleyerek parkur hakkında bilgi edinmek isteyen adaylarımız video kanalı sayfasını ziyaret ederek veya aşağıda belirtilen video linklerini izleyerek bilgi edinebilir.

 

2-Özel Yetenek Sınavı: Adaylarının Beceri-Koordinasyon Sınavı Giriş Tarihleri / 3-4-5 Ağustos 2023

Değerli adaylar; sınava başvuru yaptığınız kayıt linkine tekrar girerek oluşturulan sınav giriş formunuzun çıktısını alınız ve bu formu sınava girerken yanınızda bulundırmanız gerekmektedir! Sınav planında belirlenen gün ve saatte teslim etmeniz gereken tüm belgeler ile birlikte sınav yerinde hazır bulunmanız önemle rica olunur. 

 

  • Özel yetenek sınavı "Sınav Giriş Belgenize Ulaşmak" için lütfen buraya TIKLAYINIZ
  • Beceri-Koordinasyon Testi "Adaylara Ait Sınav Giriş Planı" için lütfen buraya TIKLAYINIZ

 

3-Adayların Sporcu Özgeçmiş Puanlaarı ve Beceri-Koordinasyon Derecelerinin İlanı / 10 Ağustos 2023

Değerli adaylar, kılavuzda belirtilen tarihte ilan edilen Sporcu Özgeçmiş Puanlarına itirazlar, 11 AĞUSTOS 2023 Cuma tarihi mesai saati bitimine (Saat:17.00) kadar yazılı olarak sınav komisyonuna bizzat yapılmalıdır. Yazılı olarak yapılmayan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır!

Sınav Komisyonu Ofisi: 

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Sekreterliği, 1.Kat, Ofis:11/12 , Akçaabat-Söğütlü / Trabzon

Yüz yüze itiraz edilememesi durumunda, bu adayların online başvuru sistemine kayıt oldukları mail adresleri üzerinden, yazmış oldukları dilekçelerin imzalanıp taratılmış veya fotoğrafının çekilmiş halini sporbilimleri@trabzon.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Önemli Açıklama: Online başvuru sürecinde kayıtlı olduğunuz mail adresi üzerinden yapılmayan itirazlar geçersiz sayılacaktır!

 

Erkek Adayların Sporcu Özgeçmiş Puanları ve Beceri-Koordinasyon Derecelerinine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kadın Adayların Sporcu Özgeçmiş Puanları ve Beceri-Koordinasyon Derecelerinine ulaşmak için TIKLAYINIZ

 

4-Adayların Tercih Sürecinde Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

Adaylar tercih ettikleri bölüm içerisinde en yüksek puandan en düşük puana doğru bilgisayar tarafından sıralama yapılarak kontenjan dâhilinde yerleştirmeye tabi tutulacaktır. Yerleştirmede iyi bir sıralamaya sahip olmak hiçbir adaya kayıt hakkı vermez. Zamanında tercih yapmayan aday, kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez (YP’si ile ilk sırada bulunsa bile). Birinci tercihin yanında ikinci ve/veya üçüncü tercihi işaretleyen bir aday, eğer ikinci ve/veya üçüncü tercih için yeterli puan toplamışsa bile ilk olarak birinci tercih olarak belirlediği bölüme kayıt hakkı kazanacaktır. 

Birinci tercih dönemi sonunda kontenjanlarda boşluk olması durumunda istediği bölüme giremeyen/kazanamayan adaylar ikinci tercih işlemlerini yapacaklardır. İkinci tercih işlemlerinin duyurusu Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi internet adresinden (https://sporbilimleri.trabzon.edu.tr/) duyurulacak ve adaylara yeniden tercih yapma fırsatı tanınacaktır. Birinci tercih işleminden sonra herhangi bir bölüme yerleşen/kazanan aday kayıt yaptırmadığı takdirde tekrar tercih işlemi yapamayacak ve kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. Daha önce hiçbir tercihte bulunmayan adayların ek yerleştirme olması durumunda tercih yapma hakkı saklıdır.

Birinci tercih dönemi sonunda kesin kayıt yaptıran adaylar, kontenjanlarda boşluk olması durumunda açılacak olan ikinci tercih döneminde kayıt yaptırdıkları bölümlerden kayıtlarını sildirip diğer bölümlere yerleştirme puanları (YP) yeterli olsa bile tercih yapıp yerleştirme hakkına sahip olamayacaklardır.

Tercihleri takiben yerleştirme işlemi tamamlandıktan sonra kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır (kayıt tarihleri daha sonra ilan edilecektir).

Adayların tercih ve kesin kayıt ile ilgili süreçleri Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi internet adresinden takip etmeleri kendi sorumluluklarındadır!

Tercih süreci için yardım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

5- Yabancı Uyruklu Öğrenci Adayların Özel Yetenek Sınavı Giriş Tarihi Duyurusu

Trabzon Üniversitesi uluslararası öğrenci başvuru ve değerlendirme takvimine göre ön başvuruların değerlendirilmesinden sonra özel yetenek sınavına girmeye hak kazanan yabancı uyruklu adayların 22 Ağustos 2023 (Salı) tarihi saat 13.00'te Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda Özel Yetenek Sınavı Beceri-Koordinasyon testine girmesi zorunludur.

  • Özel yetenek sınavına girecek yabancı uyruklu öğrencilerin listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

 

6-Adayların Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Puanları İlanı ve Bölüm Tercihi İşlemleri

Güncelleme 17.08.2023: Tüm adayların dikkatine! Yayınlanan geçici sonuçlar (14.08.2023 tarihli ilgili ilan) sonrası yapılan itirazlar değerlendirililmiş olup kesinleşen yeni sonuçlar aşağıdaki ilgili kategorilerde güncellenmiştir. Yapılan bölüm tercihlerinizde bir değişiklik olmamıştır. Tercih süreci devam etmektedir.

 

Değerli Adaylar; aşağıda belirtilen listede başvuru kategorinize göre yerleştirme puanlarınıza ulaşabilirsiniz. Adayların yerleştirme puanlarına göre tercih yapma işlemlerinin 16-18 Ağustos 2023 tarihinde saat 23.59'a kadar sistem üzerinden yapılması gerekmektedir. Yerleştirme sonuçları adaylara 21 Ağustos 2023 tarihinde resmi web sayfamızdan duyurulacaktır.

Yerleştirme puanınıza göre bölüm tercihi yapmak için lütfen buraya TIKLAYINIZ

 

  • Takım sporları kategorisi-Erkek adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
  • Bireysel sporlar kategorisi-Erkek adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
  • Sporcu özgeçmişi olmayanlar kategorisi-Erkek adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
  • Engelli kategorisi-Erkek adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

 

  • Takım sporları kategorisi-Kadın adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
  • Bireysel sporlar kategorisi-Kadın adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
  • Sporcu özgeçmişi olmayanlar kategorisi-Kadın adayların yerleştirme puanları listesine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

 

ADAYLARIN TERCİH İŞLEMLERİ VE YERLEŞTİRME SÜRECİ

Tercih işlemleri adayların internet ortamında ön kayıt sırasında oluşturdukları sistem kayıtları (kullanıcı adı ve şifre) kullanılarak yapılacaktır. Yerleştirme puanı belirlenen adaylar 16-18 Ağustos 2023 tarihinde http://sporozelyetenek.trabzon.edu.tr/ internet adresinden girmek istedikleri bölümler için tercih yapacaklardır. 

DİKKATİNİZE! Adayların kayıt ile ilgili süreçleri Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi internet adresinden takip etmeleri kendi sorumluluklarındadır.

 

7- Adayların Özel Yetenek Sınavı Bölüm Tercihlerinin İlanı

Değerli adaylar; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına ait özel yetenek sınavı yerleştirme sonuçları, kesin kayıt tarihleri ve istenilen belgeler, dikkat edilmesi gereken hususlar ve ek yerleştirme süreci bilgilendirilmesi ilanıdır. Dikkatli incelemeniz önemle rica olunur. 

 

  • Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Erkek Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Kadın Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ

 

  • Antrenörlük Eğitimi Bölümü Erkek Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kadın Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ

 

  • Rekreasyon Bölümü Erkek Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Rekreasyon Bölümü Kadın Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ

 

  • Spor Yöneticiliği Bölümü Erkek Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Spor Yöneticiliği Bölümü Kadın Adaylar Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ

 

KESİN KAYIT TARİHLERİ VE İSTENİLEN BELGELER

Kesin Kayıt Tarihleri: 28 Ağustos 2023 Pazartesi - 1 Eylül 2023 Cuma (08:30-17:00 Saatleri Arasında) adaylar tarafından şahsen veya noter aracılığıyla vekâlet verilen kişiler ile kazanan aday adına kayıt yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi için öğrenci işleri daire başkanlığı duyurularını inceleyebilirsiniz - ÖİDB Sayfası

Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Söğütlü Mahallesi, 61300 Akçaabat / TRABZON

E-Postaoidb@trabzon.edu.tr

 

İstenilen Belgeler:

1) 2023 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),

2) Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi), (Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır.) (Lise diplomasını kaybedenlerin, mezun oldukları liselerden kayıp belgesi almaları gerekmektedir.),

3) 2 adet 4,5 cm x 6 cm boyutlarında biyometrik çekilmiş fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.) (Fotoğrafın arka yüzüne ad, soyad ve T.C.K.N. yazılmalıdır.),

4) Askerlik durum belgesi,

5) Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını gösteren kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi,

6)  Tam teşekküllü hastanelerden alınmış sağlık kurulu raporu (Heyet Raporu).

 

Önemli Uyarılar:

  • Kayıt için belirtilen tarihlerden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler. 
  • Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır.

 

EK YERLEŞTİRME BAŞVURULARI

Kesin kayıtlar sonrasında boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme tercih başvuru detayları daha sonra açıklanacak olup https://sporbilimleri.trabzon.edu.tr/ internet adresinden yapılacaktır. Duyuruları bizzat takip etmek adayların sorumluluğundadır.

 

8- Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ek Yerleştirme Tercih Süreci İlanı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için Fakültemiz bölümlerine yapılacak 1. Ek Yerleştirme, adayların özel yetenek sınavı sonucunda elde ettikleri ve Fakültemiz tarafından ilan edilen Yerleştirme Puanları esas alınarak adayların belirtmiş oldukları tercihler doğrultusunda yapılacaktır. Tercih dönemi sonucunda oluşan güncel sıralama listesi aşağıdaki dosyalarda sunulmuştur.

 

 

Hangi Adaylar Ek Yerleştirme hakkına Sahiptir?

  • Özel yetenek sınavına girmiş, sınavı başarı ile tamamlamış, yerleştirme puanı hesaplanmış, asıl yerleştirme döneminde herhangi bir bölüme yerleştirilmemiş aday ve daha önce tercihte bulunmayan adaylardır. Not: Asıl yerleştirme döneminde herhangi bir bölüme kayıt hakkı kazanan ancak kayıt yaptırmayan ve herhangi bir bölüme kayıt yaptıran adaylar 1. Ek yerleştirme döneminde tercihte bulunamazlar! 

 

ADAYLARIN EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİNİ NASIL YAPACAKLARINA İLİŞKİN KURALLAR

  • 1. Ek Yerleştirme Tercihleri 5- 7 Eylül 2023 tarihleri arasında 7 Eylül 2023 Perşembe günü saat 23.59’a kadar yalnızca elektronik ortamda yapılacaktır.
  • Adaylar daha önce ilan edilen Yerleştirme Puanlarını ve güncel sıralama listesini göz önünde tutarak bu ilandaki açıklamalara göre ek yerleştirme tercih bildirimini, internet ortamında ön kayıt sırasında oluşturdukları sistem giriş bilgilerini (kullanıcı adı ve şifre) kullanılarak Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi internet adresinden (http://sporbilimleri.trabzon.edu.tr/yapacaklardır. Sisteme giriş yapmak için TIKLAYINIZ
  • Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler geçerli olacaktır. Tercihler ile ilgili herhangi bir belge veya başvuru kesinlikle posta, e-posta, belgegeçer, telefon ile gönderilmemeli veya elden teslim etmek için girişimde bulunulmamalıdır! Böyle bir liste veya başvuru Fakülte tarafından hiçbir şekilde işleme konulmayacaktır.

 

Tablo - 1. Ek yerleştirme için başvuru yapılabilecek kontenjanlar

**Bu çizelgede belirtilen kontenjanlara yerleşebilmek için Özel Yetenek Sınav Kılavuzunda belirtilen asgari başarı sıralamasına sahip olmak gereklidir. Kayıt sildirilmesi durumunda boş kalan kontenjanlar güncellenecektir.

 

ADAYLAR FAKÜLTE BÖLÜMLERİNE NASIL YERLEŞTİRİLECEKTİR?

Adaylar, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için Fakültemiz bölümlerine boş kalan kontenjanlar dâhilinde aldıkları Yerleştirme Puanına göre yerleştirileceklerdir.  4 Eylül 2023 tarihi itibariyle boş kalan kontenjan sayıları yukarıda ilan edilmiştir. Ek tercih sürecinde kayıt sildirme durumuna göre boş kalan kontenjanlar değişkenlik gösterebilir. Liste kayıt sildirme durumuna göre güncellenmeye devam edecektir.

2023-2024 Özel Yetenek Sınavı ek yerleştirme sonucunda, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde Y-TYT başarı sıralamasına giren aday sayısının yeterli olmaması sebebi ile kadın/erkek öğrenci kontenjanında boşluk olması durumunda bu kontenjanlara erkek/kadın öğrenci adayları yerleştirilecektir. Herhangi bir cinsiyetten kontenjanı dolduracak kadar başvuru olmaması halinde kontenjan diğer cinsiyete aktarılacaktır. Aynı şekilde Takım Sporu/Bireysel Sporlar ve Özgeçmişi Olmayan adaylar kontenjanları tercih durumuna göre birbirine aktarılacaktır. Asil adayların kayıtlarından sonra ve kayıt hakkı olmasına rağmen kayıt yaptırmayan adayların sonucunda oluşan güncel sıralama listesi ve Y-TYT de  800.000  içinde yer alan adayların güncel sıralama listeleri yukarıda belirtilen dosya eklerinde verilmiştir.

Her bölüme, kılavuzda belirtilen ve ilgili programa ek yerleştirme tercih listesinde yer vermiş olan adaylar arasından boş kalan kontenjan sayısı kadar öğrenci yerleştirilecektir. Yerleştirme puanlarına göre yapılacak yerleştirme işleminde ilgili yerleştirme puanı yüksek olan adaya öncelik verilecektir.

 

1.Ek yerleştirme sonuçları 8 Eylül 2023 Cuma günü fakültemiz web sayfasından (http://sporbilimleri.trabzon.edu.tr/ duyurularak kesin kayıtları 11-13 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Ek yerleştirme kesin kayıtları şahsen Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Söğütlü Mahallesi, 61300 Akçaabat / TRABZON adresinden adaylar tarafından şahsen yapılacaktır.

Ek yerleştirme kayıtlarından sonra boş kalan kontenjanlar olması durumunda ilgili ilan Spor Bilimleri Fakültemize ait web sayfamızdan duyurulacak ve 2. bir ek yerleştirme tercih dönemi olacaktır.

 

9- Spor Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ek Yerleştirme Sonuçları İlanı

Değerli adaylar; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına ait özel yetenek sınavı 1. Ek Yerleştirme Sonuçları, kesin kayıt tarihleri ve istenilen belgeler, dikkat edilmesi gereken hususlar ve ek yerleştirme süreci bilgilendirilmesi ilanıdır. Dikkatli incelemeniz önemle rica olunur. 

 

  • Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kadın Adaylar 1. Ek Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Antrenörlük Eğitimi Bölümü Erkek Adaylar 1. Ek Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Rekreasyon Bölümü Kadın Adaylar 1. Ek Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Rekreasyon Bölümü Erkek Adaylar 1. Ek Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Spor Yöneticiliği Bölümü Kadın Adaylar 1. Ek Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ
  • Spor Yöneticiliği Bölümü Erkek Adaylar 1. Ek Yerleştirme Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ

 

1. EK YERLEŞTİRME KESİN KAYIT TARİHLERİ VE İSTENİLEN BELGELER

Kesin Kayıt Tarihleri: 11 Eylül 2023 Pazartesi - 13 Eylül  2023 Çarşamba (08:30-17:00 Saatleri Arasında)  adaylar tarafından şahsen veya noter aracılığıyla vekâlet verilen kişiler ile kazanan aday adına kayıt yaptırabilirler. Daha detaylı bilgi için öğrenci işleri daire başkanlığı duyurularını inceleyebilirsiniz ÖİDB Sayfası

Kayıt Adresi: Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Söğütlü Mahallesi, 61300 Akçaabat / TRABZON

E-Posta: oidb@trabzon.edu.tr

 

İstenilen Belgeler:

1) 2023 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),

2) Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi), (Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopisi ile kayıt yapılacaktır.) (Lise diplomasını kaybedenlerin, mezun oldukları liselerden kayıp belgesi almaları gerekmektedir.),

3) 2 adet 4,5 cm x 6 cm boyutlarında biyometrik çekilmiş fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.) (Fotoğrafın arka yüzüne ad, soyad ve T.C.K.N. yazılmalıdır.),

4) Askerlik durum belgesi,

5) Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını gösteren kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi,

6)  Tam teşekküllü hastanelerden alınmış sağlık kurulu raporu (Heyet Raporu).

 

Önemli Uyarılar:

  • Kayıt için belirtilen tarihlerden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler. 
  • Eksik belge ile kayıt yapılmayacaktır.

 

2. EK YERLEŞTİRME BAŞVURULARI

1. Ek yerleştirme sonrası boş kalan ve kesin kayıtlar sonrasında boş kalan kontenjanlar için 2. ek yerleştirme tercih süreci başvuru detayları daha sonra açıklanacak olup https://sporbilimleri.trabzon.edu.tr/ internet adresinden duyurusu yapılacaktır.

 

 

 Önemli Tarihler 

 

 İLETİŞİM
Telefon  : 0(462) 455 1429 / 0(462) 455 1426
Fax        : 0(462) 255 24 76
E-posta  : sporbilimleri@trabzon.edu.tr

İnternet Adresi: sporbilimleri.trabzon.edu.tr

ADRES

Trabzon Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi DekanlığıE Blok, 
Söğütlü Mahallesi, 61300,  Akçaabat / Trabzon   

İlgili Resimler

Menüyü Kapat