Özel Yetenek Sınavı: Adayların Sporcu Özgeçmiş Puanları ve Beceri-Koordinasyon Derecelerinin İlanı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI ÖZGEÇMİŞ PUANI VE BECERİ-KOORDİNASYON DERECELERİNİN İLANI

Değerli adaylar, kılavuzda belirtilen tarihte ilan edilen Sporcu Özgeçmiş Puanlarına itirazlar, 11 AĞUSTOS 2023 Cuma tarihi mesai saati bitimine (Saat:17.00) kadar yazılı olarak sınav komisyonuna bizzat yapılmalıdır. Yazılı olarak yapılmayan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır!

Sınav Komisyonu Ofisi:

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Sekreterliği, 1.Kat, Ofis:11/12 , Akçaabat-Söğütlü / Trabzon

Yüz yüze itiraz edilememesi durumunda, bu adayların online başvuru sistemine kayıt oldukları mail adresleri üzerinden, yazmış oldukları dilekçelerin imzalanıp taratılmış veya fotoğrafının çekilmiş halini sporbilimleri@trabzon.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Önemli Açıklama: Online başvuru sürecinde kayıtlı olduğunuz mail adresi üzerinden yapılmayan itirazlar geçersiz sayılacaktır!

Erkek Adayların Sporcu Özgeçmiş Puanları ve Beceri-Koordinasyon Derecelerinine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kadın Adayların Sporcu Özgeçmiş Puanları ve Beceri-Koordinasyon Derecelerinine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Telefon  : 0(462) 455 1429 / 0(462) 455 1426
Fax        : 0(462) 255 24 76