TRABZON BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ, TRABZON GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, TRABZON ÜNİVERSİTESİ VE TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU ARASINDA 2021 YILI DAĞ KAYAĞI ŞAMPİYONASININ DÜZENLENMESİ VE BÖLGEDE DAĞ KAYAĞI, DAĞCILIK, SPOR TIRMANIŞ BRANŞLARININ GELİŞMESİNE YÖNELİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hazırlanan iş birliği protokolü, Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen törende Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih BEKTAŞ, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet ADANUR, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal ÖZTÜRK ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan BAŞAR tarafından imza altına alındı.

İmzalanan protokol kapsamında, 2021 yılında yapılacak olan Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası’nın İlimiz Çaykara ilçesi Haldizen (Demirkapı) Yaylası’nda düzenlenmesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde bulunan branşların İlimizde gelişiminin ve sürdürebilirliğinin sağlanması amaçlanıyor.