3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 4-5 Mart 2022 Tarihinde Şenol Güneş Spor Kompleksinde

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki yedi üniversitenin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı(DOKKAF)” 4-5 Mart 2022 (Cuma, Cumartesi) tarihlerinde Şenol GÜNEŞ Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda gerçekleşecektir. Her bölümden öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 15.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Kayıt Linki için lütfen TIKLAYINIZ