Spor Bilimleri Fakültesi

Öğrencilerimiz Tuğba BUĞUR ve Osman Nuri ŞENTÜRK ÜNİLİG Atıcılık Türkiye Şampiyonası Büyükler Kategorisinde Türkiye Üçüncüsü Oldu

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Tuğba Buğur, Ceren Kaba ve Osman Nuri Şentürk 11-12 Nisan 2023 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Üniversiteler Arası Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda üniversitemizi temsil etti.

Fakültemizin başarılı öğrencilerinden; Tuğba Buğur Büyük Kadınlar Havalı Tabanca kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur. Diğer başarılı öğrencimiz Osman Nuri Şentürk Büyük Erkekler Havalı Tüfek Kategorisinde Türkiye Üçüncülüğü elde etmiştir. Üniversitemize tarihinde atıcılık branşında ilk kez derece kazandıran öğrencilerimizi yürekten kutlarız... Büyük Kadınlar Havalı Tabanca kategorisinde Ceren Kaba ilk on kişi içerisinde yarışmayı bitirerek güzel bir mücadele göstermiştir. Tüm öğrencilerimize bu büyük başarılarından dolayı kutluyor emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz...

Menüyü Kapat