Filede Bölgeyi Aştık Süper Lig Yolundayız

Üniversitelerarası Bölgesel Voleybol Ligi maçlarında Üniversitemizin kadın ve erkek voleybol takımları büyük başarı elde etti. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde oynanan maçlarda Trabzon, Rize, Gümüşhane, Artvin ve Bayburt illerinin 5 devlet üniversitesi takımı ile sahneye çıkan erkek voleybol takımımız ikinciliği kazanırken, kadın voleybol takımımız şampiyon oldu. Takımların teknik sorumluluğunu üstlenen Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlimiz Coşkun Karadeniz ve Nuri Hazaroğlu, bu sonuçlarla hem kadınlarda hem de erkeklerde Üniversitelerarası Bölgesel Voleybol Ligi Süper Ligine Terfi Grubuna gitmeye hak kazandıklarını bildirdi.

Üniversitelerin en üst klasmanı olan Süper Lig’e yükselme yolunda terfi maçlarının 2024 yılı Nisan-Mayıs aylarında oynanacağını belirten Öğretim Görevlisi Coşkun Karadeniz, “Her iki takımımızda da çok değerli oyuncularla çalışıyoruz. Profesyonel liglerde sporcularımız var. Süper Lig hedefi için onlarla birlikte iddialı ve heyecanlıyız. Son ayakta Türkiye’nin yedi bölgesinden gelecek olan 12 ya da 16 üniversite takımı ile karşılaşacağız. Hedefimiz özellikle kadın voleybol takımımızla süper lige çıkmak olacak. Trabzon Üniversitesi’ni Trabzon’u en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bize destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Başarımızda emeği olan teknik sorumlularımızı ve değerli öğrencilerimizi kutluyor bir üst turda başarılar diliyoruz...