Doğa Sporları Derslerinde Gerçekleştirdiğimiz Kamp Etkinliklerimiz

"Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin Rekreasyon ve Antrenörlük bölümlerinde doğa sporları dersleri, öğrenciler için unutulmaz deneyimler sunuyor. Doç. Dr. Sırrı Cem Dinç hocamızın önderliğinde gerçekleştirilen kamp dersleri, öğrencilere hem doğayla iç içe olma fırsatı sunuyor hem de sporun temel prensiplerini uygulamalı olarak öğrenme imkanı veriyor. Kamp derslerimizdeki etkinlikler, öğrencilerin bir araya gelerek ekip ruhunu güçlendirmesine, liderlik yeteneklerini geliştirmesine ve fiziksel aktiviteye olan tutkularını pekiştirmesine olanak tanıyor. Bu resimler, öğrencilerimizin muhteşem deneyimlerinin bir parçası olmanın heyecanını ve enerjisini yansıtıyor. Fakültemizin değerli öğrencilerinden olabilmenin ve bizimle birlikte doğada spor yapmanın ve  keyfini çıkarabilirsiniz!"