Trabzon'dan Dünyaya Turizm Zirvesi'ne Spor Turizmine Katkılarıyla Dekanımız Prof. Dr. Fatih BEKTAŞ katıldı.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen “Trabzon’dan Dünya’ya Turizm Zirvesi” adlı Türkiye İstişare Toplantısı’na Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak Spor Turizmi konusunda desteklerimizi sunduk. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatih Bektaş ve fakültemiz asistanlarından Arş. Gör. Sabiha Kaya bu zirvede ilk gün gerçekleştirilen oturumlarda Spor Turizmi kapsamında katkılarını sundular. Kalabalık bir protokol topluluğunun turizm paydaşları ile buluştuğu Trabzon’dan Dünya’ya Turizm Zirvesi Türkiye İstişare Toplantısı’nda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, MÜSİAD Turizm Sektör Kurulu Başkanı Murat Kundak, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, çok sayıda STK ve turizm temsilcisi katıldı.
Sn. Dekanımız Spor Turizminde ilimizin bu alanda gelişimi için nelerin yapılması gerektiğine dair bilgiler sunarken Trabzon’ da spor turizminin gelişimi ve alt yapısının oluşturulabilmesi için her türlü katkıyı sağlamaya hazırız mesajını verdi.