Sn. Kemal ULUSOY, Sn. Osman ÇAVUŞOĞLU, Sn. Recep ERGENÇ dekanımız Prof. Dr. Fatih BEKTAŞ'ı ziyaret etti.

Ulusoy şirketler gurubunun sahibi Sn. Kemal Ulusoy, Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı olarak görev yapmış olan ve şu an Spor Yazarları Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Osman Çavuşoğlu, Haber 61 Haber Sitesi Yazarı Sn. Recep Ergenç Sn. Dekanımız Prof. Dr. Fatih Bektaş'ı Spor Bilimleri Fakültemizde ziyaret ettiler ve Trabzon Üniversitesi'nin spor alındaki gelişmelerini yakından takip ettiklerini ve her aşamasında destekçileri olduklarını belirttiler. Ayrıca şehrin Trabzon Üniversitesiyle ilişkilerinde bizleri desteklediklerini ifade ederek spor bilişimi bölümünün açılması ve gelişmesi için üzerlerine düşenleri yapacaklarını bu alanlardaki çalışmalarımızı desteklediklerini ifade ettiler.