A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Syn. Şenol GÜNEŞ Fakültemizi ziyaret etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Syn. Şenol GÜNEŞ ve Trabzonspor Eski As Başkanı Syn. Hayrettin HACISALİHOĞLU ile Spor Bilimleri Fakültemizin Antrenörlük Bölümü Bölüm Başkanı ve Trabzonspor Alt Yapı Gelişim Koordinatörü Syn. Doç. Dr. Hamit CİHAN, Spor Bilimleri Fakültemizi Dekanlığımızda ziyaret etmişlerdir. Dekanımız Syn. Prof. Dr. Fatih BEKTAŞ ile görüşerek, Ülkemiz ve Trabzon adına sportif gelişmeleri değerlendirmişlerdir. Şenol GÜNEŞ: Yakın zamanda Trabzon'da dekanımız öncülüğünde kurulan "Sporda Performansı Değerlendirme ve Yetenek Seçimi Uygulama ve Araştırma Merkezi" hakkında ülkemiz ve ilimiz adına kurulan çok değerli bir yapı olduğundan ve merkezin pek çok konuda profesyonel gelişime destek olabileceğini belirterek, her türlü destekle merkezin ilerleyişinin arkasında olacaklarını belirtmişlerdir.