Üniversiteler Arası Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda öğrencilerimizden 3 Madalya!

25-28 Mart tarihleri arasında Hatay’da düzenlenen Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda üniversitemiz öğrencilerinden BATUHAN TURAL 54 kg'da Türkiye Şampiyonu FERHAT MUHAMMET SAROĞLU 87 kg'da Türkiye İkincisi Poomse Ferdi Kategoride RESUL DEMİR Türkiye Üçüncüsü olmuşlardır.

Ayrıca 49 kg’da VİLDAN KILIÇ, 58 kg’da ONUR NAS çeyrek finale kadar yükselerek ve Poomse Çiftler Kategoride RESUL DEMİR ve İREM ÖZTÜRK 5. sırada yer alarak şampiyonayı tamamlamışlardır. Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden ve bize bu gururu yaşatan tüm sporcu öğrencilerimizi, antrenörlerini ve emeği geçen değerli öğretim üyemiz Doç. Dr. Tamer Civil'i gönülden kutlarız.

Gurur kaynaklarımız :
54 kiloda BATUHAN TURAL 1'nci