Spor Bilimleri Fakültesi

Antrenörlük ve Rekreasyon Bölümümüzle Kamp Dersi Kapsamında Su Sporları Kampı Yapıldı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Kamp Dersi Kapsamında Su Sporları Kampı tamamlandı. 

Etkinlik Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bektaş, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Buket Özdemir Işık, Rekreasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyemiz Yaşar Selçuk Erbaş, Rekreasyon Bölümü Arş.Gör. Sabiha Kaya, Beşikdüzü Yelken ve Doğa sporları Kulübü Başkanı Gürkan Zengin nezaretinde 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. 


Su Sporları kampına farklı bölümlerden toplam 60’tan fazla öğrenci katıldı. Kampta öğrencilere gün boyunca kano, yelken, rafting, paddleboarding (kürek sörfü), camping, su sporları alanlarındaki uygulama bilgileri alanlarında uzman eğitimciler tarafından verildi. Akşamları ise takım çalışması ve öğrencilere yönelik sosyal etkinlikler düzenlendi.


Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bektaş, kampla ilgili yaptığı açıklamada kampın öğrenciler için önemine işaret ederek, “Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültemiz, sportif olma kültürünü öğrencilerine ve şehrine aktarmak için öncü hedeflerle yol almaktadır. Bu hedefler doğrultusunda fakültemiz spor alanında güçlü bir teknik donanıma sahip olabilmeyi başarmıştır. Sportif kamp kültürünü aktarma ve insan gücü yetiştirme bakımından donanımlı bir akademik kadroya sahip olan fakültemizin düzenlendiği Su Sporları Kampı’nın verimliliğini ve ulusal düzeyde güçlü bir etki yarattığını kamp sonrasında gözlemlemiş bulunuyoruz. Gençlerimizi spor kültürünün aktarıcıları olabilecek donanımla, spor alanında pek çok planlama ve programlamaları yapabilecek “iyi bir rol model” olma şuuruyla spor dünyasına en etkili bir biçimde kazandırmayı hedefliyoruz. Kamp kültürünün dünyadaki önemi doğrultusunda çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz.”dedi. Bu sürecin verimli geçmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederiz...

 

Etkinliklerimiz:
#kano
#yelken
#rafting
#paddleboarding
#camping
#susporları
#takımçalışması
#etkinlik
#müzik

Menüyü Kapat