Öğrencimiz, Milli Karatecimiz Öz, Dünya Üçüncüsü Oldu

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi milli karatecimiz Murat Öz, Samsun’da düzenlenen Üniversiteler Arası Dünya Karate Şampiyonası Karate Kumite dalında, 84 kiloda Ukraynalı rakibini yenerek dünya üçüncüsü oldu.
Öz, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Şanlı Türk bayrağımızı uluslararası platformda en üstlerde temsil etmek benim için gurur ve onur verici bir histir. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatih Bektaş antrenörüm Şirin Ali Öz ve Çağlar Edis olmak üzere bize destek veren herkese teşekkürü bir borç biliyorum.  Trabzon Üniversitesi olarak karate branşında bundan sonraki süreçlerde daha nice başarıları üniversitemize kazandırmak istiyorum.”dedi.