Öğrencimiz Sıla SÜRMENELİ Dünya Üçüncüsü Oldu

İspanya'da düzenlenen IBA Genç Erkekler ve Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda Trabzon Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi milli sporcu Sıla Sürmeneli, bronz madalya elde etti.

Alicante kentinde süren organizasyonda kadınlar 57 kiloda Sıla Sürmeneli, yarı finalde Alman Asya Arı ile karşılaştı.

Maç sonunda kadınlar kategorisi 57 kiloda yarışan Sıla Sürmeneli bronz madalyanın sahibi olarak büyük başarıya imza attı.

Sürmeneli konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Şanlı Türk bayrağımızı uluslararası platformda dalgalandırmak benim için büyük bir onur. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatih Bektaş, antrenörüm Muhammet Çat olmak üzere bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Trabzon Üniversitesi olarak boks branşında bundan sonraki süreçlerde daha nice başarıları üniversitemize kazandırmak istiyorum.”dedi.